OVER ONS

 

Welkom bij Nagelstad. Nagelstad is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van verschillende nagelartikelen. Bij ons kun je zowel terecht als beginner en als ervarene op het gebied van nagelverzorging. Oorspronkelijk zijn we begonnen met het verkopen van nageltools, maar inmiddels hebben we een uitgebreide collectie van acryl- en gelnagelsets. Ons assortiment wordt naast deze webshop ook aangeboden via Bol.com. Daar beoordelen klanten ons met een 8,8. Door middel van ons grote assortiment, verschillende bestelkeuzes en onze klantenservice proberen wij iedere klant de best mogelijke klantbeleving te bieden.

 

 

 

 

Nagelstad streeft naar een overzichtelijke en makkelijke webshop. Wanneer je bij ons besteld word je daarom zoveel mogelijk op de hoogte gebracht van je bestelling. Met behulp van een professionele klantenservice en distributie-afhandeling proberen wij iedereen een fijne en zorgeloze shopping experience te bieden. Om meer te weten over onze verzending, kun je een kijkje nemen op de verzendpagina. Om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Nagelstad kun je ons ook volgen op Instagram (@nagelstad). Op deze manier zal je als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwtjes, aanbiedingen en acties. Neem gerust een kijkje op onze webshop en voor vragen kun je altijd contact opnemen.

 

 

 

Bij Nagelstad is onze missie om nagelverzorging toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun ervaringsniveau of budget. Wij streven ernaar om complete nagelsets van goede kwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen, zodat iedereen de kans krijgt om thuis hun nagels te verzorgen en te stylen. Ons ultieme doel is om klanten te inspireren om zelfverzekerd te experimenteren met nagelverzorging en creativiteit te omarmen.

Onze visie bij Nagelstad is om de go-to bestemming te zijn voor iedereen die op zoek is naar betaalbare nagelverzorgingsproducten van degelijke kwaliteit. We willen een brug slaan tussen professionele nagelsalons en enthousiaste thuisgebruikers door hoogwaardige nagelsets en tools aan te bieden zonder het prijskaartje van een luxe salon. We zijn vastbesloten om nagelverzorging voor iedereen toegankelijk te maken, en we streven naar een snel en efficiënt leveringsproces, waarbij klanten hun bestellingen binnen één werkdag ontvangen.


 

Onze gegevens:

Nagelstad

Sint Crispijnstraat 11
5081GA Hilvarenbeek
Nederland

KvK: 76792870
BTW: NL 003116592B41
IBAN: NL89 RABO 0356 2704 32

info@nagelstad.nl